רבי חנינא 3, שוק הפשפשים יפו 03-6486060

אודות

Onza היא מקום של מפגש - היא מפגישה את הסצנה התל-אביבית הצעירה והתזזיתית עם הקסם והמיסתורין של שוק הפשפשים ביפו, והיא בעצמה סוג של קוקטייל - מערבבת בר צעיר, מתוחכם וחדשני עם התפריט המוקפד של השפים אריק דרחני  ומולי מגריסו, שנותנים פרשנות עכשווית, בשימוש בחומרי גלם מעולים וטכניקות בישול מתקדמות, למנות מהמטבח הטורקי והמרחב העות'מני. את התפאורה מבחוץ - סמטאות יפו עמוסות המראות, הריחות, הסודות העתיקים שקורצים מכל פינת רחוב - משלים עיצוב הפנים מבית היוצר של האדריכל דן טרוים, עם בר רחב ידיים, שולחנות ישיבה שיוצאים מן הפנים אל הרחוב התוסס וחדר פרטי לאירועים. המוזיקה העכשווית, שמערסלת אתכם עם כל מנה ומפעפעת לתוככם עם כל דרינק, קושרת את האווירה לכדי בילוי יפואי-תל אביבי מושלם. מהביס הראשון ועד המשקה האחרון תבינו מדוע המוטו של ה-Onza הוא Food & Vibe.

קבוצת Sucre

מדוכני התוצרת החקלאית שגודשים את נמל תל אביב דרך מרכז העיר השוקק וההומה ועד חנויות סוחרי העתיקות של שוק הפשפשים ביפו, קבוצת Sucré מתווה עבורכם שלוש נקודות ציון של חוויה קולינרית וחיי לילה על גבי מפת תל אביב-יפו - קיטשן מרקט, משייה ואונזה. לכל מקום הטעמים שלו, הקצב שלו, והאווירה הייחודית, אבל מאחורי שלושתם עומד אותו צוות מקצועי שיורד לרזולוציות הכי קטנות כדי ליצור את החוויה המושלמת והאיכותית ביותר, ובהתאם לשם הקבוצה, להשאיר לכם טעם מתוק מכל ביקור. "איפשהו בין הקיטשן מרקט, שהיא בסיס האם שלנו, לבין המשייה, הגאווה שלנו, והאונזה - האחות הקטנה והמופרעת של הקבוצה - נוצרה משפחה, ואנחנו מאוד שמחים לעמוד בראשה", אומרים אסף ליס ואלון פרידמן, שמובילים את קבוצת Sucré יחד עם מסרי, שעומד בראש חברת מ.ג.א סחר לייבוא ושיווק כלים למסעדות ובתי מלון.


אסף בן 39, חובב סקי שגלש ישר אל תוך תחום המסעדנות כבר לפני 19 שנה, פתח וניהל את "הרברט סמואל", עמד בראש "טוטו", ואחראי כעת על הקריאייטיב ומעטפת המיתוג של Sucré. "העבודה שלי נוצרת מהפרעת קשב וריכוז", אסף צוחק, "אני קופץ מהפקת אירוע לעיצוב תפריט לבניית קונספט מוזיקלי, וכך נהנה להתעסק בכל ההיבטים היצירתיים של המסעדות".


אלון, בן 32, אחראי על ניהול שלוש המסעדות, ומשלב את הנסיון הרב שרכש בשנים שניהל את "אגאדיר" ו"טוטו" יחד עם הידע שצבר בלימודי מנהל עסקים ובקפיצות הראש שביצע לתוך יזמויות דיגיטליות ופיננסיות כבר מגיל צעיר. "כשאני יוצא לבלות ויושב במסעדות, הדבר שהכי חשוב לי הוא החוויה הנינוחה והזורמת, האנרגיה הכיפית שמתחילה בגישה של המלצר ומגיעה לעיצוב, למוזיקה ולאיכות החוויה שמספקת המסעדה כולה," אלון מספר, "ואת זה אני מנסה להביא למסעדות של Sucré". את אסף הוא הכיר כשניהל את הבר ב"טוטו", ויחד הם נכנסו לשותפות עם שטרית ואבי מסרי, ספק של ה"טוטו" שבשיחה טלפונית אקראית התגלה כחבר ילדות של אסף.


את השיט בנהר המספרים הפתלתל של הקבוצה, במקום שבו שהחוויות, הטעמים, הריחות והאווירה מיתרגמים לזרם נתונים כלכליים מאיימים למראה, מנווט עמרי עמר, שהצטרף לסיפון של סוכרה לאחר שנים של ניסיון בעבודה מול ספקי מזון ומשקאות. חובב מוזיקה מושבע בן 32, עמרי לפעמים קוטע את החישובים בדיוק במקום שבו הנקודה העשרונית מפציעה באופק, ועם העפרון ביד קם לוודא שהאורחים במסעדה נהנים מביקורם, כי "כל סועד וסועדת שמגיעים למסעדה," הוא אומר, "מהווים מבחינתי אפשרות לנתינה והפצה של קארמה חיובית – וזה הדבר האהוב עליי ביותר בעבודה בתחום".


יחד, הם מהווים את הקבוצה הצעירה ביותר בתחום ה-Fine Dining, ועומדים עם הפנים קדימה ליצור ולהתפתח עוד ועוד. הם נזכרים בערגה בעיקר באירוח של שפים ידועים ומוכשרים כמו סטפן פרואה דה ווה, ויקי ג'ונס וארז קומרובסקי, ששיתפו פעולה עם השף יוסי שטרית והעיפו את המטבח של הקיטשן מרקט לשחקים חדשים, וגם בבניית המשייה, תהליך יצירה וחשיבה ארוך ומפרה שהם ממשילים ללידה. "אבל הזכרונות הכי טובים שלנו", אומר אסף, "הם הפידבקים שאנחנו מקבלים מלקוחות, שחוזרים שוב ושוב לחוויה הטוטלית שאנחנו מספקים ויוצאים עם חיוך ענק על הפנים".

שתף/י עמוד  

הזמנת שולחן

 

צהריים :  שישי- שבת 16:00 - 12:00  ערב : ראשון - שבת 23:30 - 18:00

לתשומת לבך, ההזמנה מותנית באישור המסעדה, המסעדה תיצור עימך קשר טלפוני.

*
*
*
*
*
:
*

תודה רבה,
שימו לב כי ההזמנה מותנית באישור המסעדה,
הצוות שלנו יצרו איתכם קשר בהקדם.

הצטרפ/י למועדוןהצטרפ/י למועדון

שליחת כרטיס מתנה

 

הזמנת פגישה

 
*
*
*

הצטרף למועדון הלקוחות

 
*
*
*

תודה רבה.

נשלח.נשלח.